Er du norsk?

Hei, hei

Etter mange hektiske år i næringslivet tok jeg for noen år siden ny utdannelse i Usa som coach, eller det vi på godt norsk kan kalle veileder 🙂  Jeg ønsket noe mer ut av livet, jeg ønsket å bruke flere sider av meg, spesielt rettet mot mennesker.

Jeg tok i tillegg også utdanning som helse-coach (WildFit), da jeg i åresvis har vært super opptatt av ernæring, psykologi og et mere helhetlig syn på helsen vår, og med WildFit følte jeg at alt på en måte kom på plass.

For det handler ikke om bare ernæring, eller bare om trening, eller bare om mindfullnes …..Det er kombinasjonen av alle valg du tar hver dag, av alt du forer deg selv med – både fysisk og psykisk – som setter standarden for din helse, for din selvfølelse, for din sunnhet og din tilfredshet.

Jeg finner selv stor glede i å veilede andre, se smilene komme frem, se mestringsfølelsen øke og skuldrene senkes. Se resultater. Så nå kombinerer jeg arbeid i næringslivet med arbeid som coach. Jeg klarer dette ved å være bevisst på å ha balanse og legge inn aktiviteter som gjør meg godt, som tur ut i naturen, trening, meditasjon og næringsrik mat.

IMG_6073

Lykkes jeg alltid med det? Er alle mine dager perfekte og fulle av overskudd og glede? Nja, ikke alltid, men stort sett. Jeg gidder ikke late som alt er perfekt og leve en løgn. Jeg er ærlig og tørr vise verden hele meg. Jeg har gode og dårlige dager akkurat som alle andre.

Dager hvor jeg har lyst til helt andre ting enn det som er på planen, dager jeg har lyst til å stenge verden litt ute og bare la meg selv bli oppslukt i en bok eller deilig musikk.  Dager med mindre tålmodighet og mindre fokus. Det er spesielt dager hvor jeg har sovet for lite eller jeg kanskje ikke har spist slik jeg vanligvis gjør, at dette skjer.

Ja, jeg har verktøyene og løsningene til hvordan ting kan bli bedre, og stort sett blir de jo det ganske raskt da. Men det er ikke alltid lett å coache seg selv.

Så derfor anbefales på det sterkeste to ting:

1. Ha gode rutiner som er bra for nettopp deg. Legg inn faste ting som gjør deg godt i hverdagen. Få nok søvn. Drikk vann. Være takknemlig.

2. Ha din egen coach / veileder som kan hjelpe deg med jevne mellomrom i å komme videre, finne din vei, finne gleden og  overkomme dine utfordringer.

Coach Hilde Photoshoot (16 of 32)

Jeg fant roen og gleden når jeg vendte blikket innover. For svarene, roen, kjærligheten, meningen og tilhørigheten – den har jeg i meg. Og det har du også…….du har alle svarene i deg. Jeg ønsker av hele mitt hjerte at alle skal få anledning til å bli trygg på seg selv, sitt indre selv, og la det komme mer til syne i verden. Vi har alle ting vi dypt i oss ønsker å gjøre her på jorden, og jeg er gjerne en fasilitator for å få dette frem i andre.

Innimellom kommer det en blogg fra meg hvor jeg skriver om smått og stort i livet, til oppmuntring, til ettertanke, til smil og til påfyll av god energi.

Resten av denne websiden er på engelsk, da jeg har en del internasjonale klienter, men det er bare å ta kontakt så kan jeg veilede deg.

Vil du vite mer om WildFit – så gjør det her.

Vil du vite mer om coaching – så les litt her.

Ønsker du å booke inn en gratis prøvetime med meg, for å se om dette er noe for deg, så gå hit.

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *